10-11-2021

Nyt lovkrav – vi står for alt det praktiske

EU har vedtaget, at i ejendomme, hvor der er sat fjernaflæsningsudstyr op, skal beboerne fra 1. januar 2022 have adgang til følge deres forbrug af vand og varme.

Det skriver vi blot for at informere om det nye lovkrav. Hos Vidar Ejendomme tager vi os af alt det praktiske i forhold til at give beboerne adgang. Vi har tjeklister og overblik over, hvilke ejendomme der har fjernaflæsningsudstyr og hvilke beboere, der skal have besked om den nye mulighed.
 
Lige nu er vi i gang med at sende mails ud, hvor vi fortæller de berørte beboer om det nye lovkrav. I mailen fortæller vi også, at de om kort tid vil modtage en oprettelsesmail med link til at oprette brugernavn og password, så de kan følge deres forbrug via mobil, computer eller tablet.
 
For de ejendomme, der endnu ikke har installeret fjernaflæsningsudstyr, er der krav om, at det bliver installeret senest den 1. januar 2027. Vi er opmærksomme på dette, og vi vil løbende kontakte berørte ejendomme og guide jer, så I får en løsning, der passer til jeres ejendom.

Kom til åbent hus på fredag

Endelig kan vi invitere til åbent hus i vores flotte, nye lokaler på P. Hiort-Lorenzens Vej 2A, 1., 8000 Aarhus C.

Det sker:

FREDAG D. 12. NOVEMBER 2021 KL. 13-17

Vi byder på iskolde fadøl, boblende champagne, gode vine og naturligvis noget til at stille sulten.

Du behøver ikke at tilmelde dig. Bare kig forbi, inden du går på weekend og vær med til en hyggelig eftermiddag.

”Bunkeren” bliver en del af nyt boligområde

Nye boliger står i løbet af 2023 klar på Oluf Palmes Allé i Aarhus N på grunden, hvor Danmarks Medie- og Journalisthøjskole tidligere havde til huse. Vidar Ejendomme er, som rådgivere for investorerne, en del af processen med at opføre spændende og velindrettede udlejningsboliger. 

I løbet af det sidste år har vi sammen med gode partnere arbejdet på at udbyde et nyt ejendomsprojekt på Oluf Palmes Allé i Aarhus N. De nye boliger bliver bygget på området ved ”Bunkeren”, som de studerende på skolen kaldte bygningen på grund af den robuste byggestil. Noget af ”Bunkeren” bliver revet ned, mens en del af den bliver bevaret og omdannet til et moderne forsamlingshus.

Vi er kommet i mål med projektet, hvor Domis er sælger, og vi har fundet en investorkreds til købet. Nu starter processen med at opføre 85 udlejningsboliger på et samlet areal på 6.478 m2. Tæt på både centrum, letbane, motorvej – og det moderne forsamlingshus. Sleth A/S er arkitekter, og Domis er bygherre.

Illustrationerne er lavet af SLETH A/S

Markant byggeri tæt på universitet

Kører du til Aarhus centrum, kan du ikke undgå at bemærke, at nye boliger er på vej på hjørnet af Randersvej og Oslogade. Der er netop holdt rejsegilde, og i maj 2022 står 18 nye boliger klar til udlejning.

Selvom ejendommen er lille, er ambitionerne store. De 18 lejemål er alle indrettet med fokus på detaljer, materialer og udnyttelse af kvadratmeterne. Udsigten ind over Aarhus er helt særlig på gårdsiden. Det samme er hver enkelt lejlighed – alle med deres små særenheder, på grund af den flotte tagkonstruktion. Og så handler det om mere end bare boliger. Vi håber nemlig, at det hyggelige gårdmiljø bliver et sted med fred, ro og mulighed for at mødes i fællesskab med naboerne.

”Vi er kun så gode, som vi spiller hinanden”

Det er et vigtigt budskab i hverdagen hos Vidar Ejendomme og afgørende for relationerne til alle vores kunder og samarbejdspartnere. Det handler om Engagement, som er en af vores fire værdier.

De tre andre værdier er Kvalitet, Service og Trivsel. Værdier, som alle medarbejdere har været med til at definere. Og som er vigtige i alle vores relationer.

Du kan også følge Vidar Ejendomme på de socialemedier