NYT LOOK

– nemt overskueligt, lækkert

Hjemmesiden – www.vidarejendomme.dk – har fået en makeover med det formål at gøre det let for dig.
Du har derfor nu direkte adgang – renset for unødig information – til følgende områder:

  • Ejendomsadministration
  • Ejerforeninger
  • Erhvervsudlejning
  • Boligudlejning
  • Projektudvikler
  • Desuden har potentielle lejere mulighed for kvit og frit at tjekke aktuelle, ledige lejemål
Øvelsen har bestået i at blive endnu skarpere på, hvordan, hvornår og hvor vi som ejendomsadministrationsvirksomhed og projektudvikler gør en forskel. Vi arbejder konstant på at blive bedre til at servicere vores kunder, og den nye hjemmeside er endnu et skridt på vejen.
”Tilgængelighed er nøgleordet. På vores nye hjemmeside kan du hurtigt finde frem til, hvad vi i Vidar Ejendomme kan hjælpe dig med, hvad enten du repræsenterer en ejerforening, er ejendomsindehaver med brug for fx hjælp til administration eller  renovering, eller om du søger en lejlighed.” Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard
Du kan også følge Vidar Ejendomme på de socialemedier

PETER SABROES GADE

Ikk’ for at prale… men bare 45 af 182 lejligheder er ledige

“Ikke for at prale… men hold fast, hvor er vi glade for den begejstring og interesse, vi har oplevet igennem fire ’åbent hus-arrangementer’ på Peter Sabroes Gade.” Adm. direktør Lars Horst Petersen. De første over hundrede lejligheder var revet væk på ingen tid. Byen og borgerne i Aarhus har manglet sådanne boliger, beviser den store efterspørgsel. På Peter Sabroes Gade kan man eksempelvis få en 1-værelses lejlighed fra 5.000 kroner om måneden. Det har tiltrukket mange, som allerede flytter ind den 15. januar 2018. De to første blokke er afleveret, de næste to følger i december 2017, så i alt fire blokke (nr. 4, 5, 6 og 7) er klar til indflytning 15. januar 2018. ”Jeg har netop lavet mangelgennemgang af to blokke. Det er gået så fint, og alt kommer til at klappe til tiden.” Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard Næste indflytningsrunde bliver 1. marts, derefter 1. april og endelig 1. maj 2018. Der er cirka 45 lejemål ledige på nuværende tidspunkt.
”Lejlighederne er fine og i god kvalitet. Det er den tilbagemelding, vi får. Lejerne fremhæver især lys og funktionel indretning, at det er synligt, at man får meget for prisen, i form af lækkert køkken og bad, gedigne materialer og stor terrasse/altan – og så selvfølgelig beliggenheden, tæt på alt.” Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard

STORDRIFT – OTIS

Elevatorservice helt i bund

60.000 kroner! Så stor en besparelse er opnået ved genforhandling af elevatorservice for den samlede pulje af ejendomme, som Vidar Ejendomme administrerer. Hvor de respektive ejendomme tidligere samlet betalte 100.000 kroner om året for det lovpligtige serviceeftersyn, kan de fremover nøjes med 40.000 kroner. Det giver rigtig mange gode kroner, der nu kan prioriteres til nye investeringer, som kan styrke og fastholde ejendommens værdi. At det betaler sig at stå sammen og løfte i flok, viser sig også i øvrige services fra Otis, herunder udkaldspriser, alarmovervågning, faldprøver og fakturagebyrer, hvor den nye aftale er landet på attraktive faste timepriser, hvilket alt andet lige vil resultere i store besparelser for ejerne.
Interesseret i stordriftsfordele? kontakt os på 89 37 00 00 / mail@vidarejendomme.dk

Ny medarbejder i Vidar-teamet

1. december 2017 får vi endnu en skarp ejendomsadministrator i Vidar-teamet: Katrine Mahler Johanson, der kommer fra en stilling som revisor ved PwC. Vi glæder os alle til at byde Katrine velkommen.