Projektudvikler

Høje ambitioner og perfekte fællesskaber

Det er fantastisk berigende at kunne sætte noget i værk. At se idéer blive til boliger for byens mangfoldige mennesker eller til erhvervsejendomme, der skaber fremdrift og liv i lokalsamfundet.

I Vidar Ejendomme har vi ejendomsprojekter ned til ti investorer og også gerne projekter med mere tyngde. I alle vores erhvervsudlejningsprojekter forpligter vi os med op til 20 procent og deltager aktivt i vurdering af lejer, mulighed for genanvendelse og for alternativ anvendelse. Det giver os nemlig mulighed for at følge projekterne over tid.

Vi er glade for og stolte af vores byggerier, og vi er fortalere for gode lejelejligheder, der er kernen i vores virksomhed.

”Som medinvestor får man et særligt ejerskab til byggeriet. Når vi går ind i et projekt, gør vi det helhjertet og befinder os godt i rollen som bygherrerådgiver, hvor vi kan byde ind med holdbare løsninger.”
Direktør Lars Horst Petersen, Vidar Ejendomme.

”Hvert projekt er som et lille barn for os. Vi kræser om detaljerne og sikrer, at hver eneste lejlighed bliver flot og funktionel.”
Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar Ejendomme

”Vidar kører det hele for mig. Jeg er dejlig fri for at skulle tænke på det. Mit fokus er på at drive min skiltevirksomhed.”
Indehaver og direktør Lars Nonbye, Ole Nonbye A/S

Det er nemt at skifte til Vidar Ejendomme

Overvejer du at skifte til Vidar Ejendomme, vil vi meget gerne aftale et indledende møde med dig, hvor vi kan afstemme forventninger og ønsker.
Det er nemt – ring og book en tid allerede i dag på 89 37 00 00.

“At gense en ombygning fem år efter, den er lavet, og opleve, at løsningen stadig holder 100%, det er en stor tilfredsstillelse. Vi laver holdbare og langsigtede løsninger, fordi dem kan vi stå inde for.”
Administrationschef, Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar Ejendomme

9

Lang, sikker investering

Ejendomsprojekter i vores regi har en længere tidshorisont. Det er en lang, sikker investering og opsparing i fast ejendom – en del af en gennemtænkt investeringsspredning.

9

Optimal forrentning

Vores ejendomsprojekter sigter mod optimal forrentning af indskudt kapital ved at bygge boliger, der er brug for, med den rette beliggenhed – dette styrer vi efter kirketårnsprincippet – Aarhus er vores by, her kender vi markedet.

9

I et interesse-fællesskab

Sammensætning af investorerne i projekter, betyder meget for os. Det er personer, der ikke kun vil investere, men også ønsker at indgå i et interesse-fællesskab omkring udvikling af ejendomme.

9

Aktuelle projekter

Alle projekter er valgt med stor omhu. Det er projekter, vi tror på og følger i alle faser fra den første idé til indretning og materialevalg.

Peter Sabroes Gade, Aarhus C, 182 eksklusive lejligheder 

Saltholmsgade, Aarhus C – 180 nye lejeboliger midt i det hyggelig øgade-kvarter

Danmarksgade 17 i Fredericia, 6 skønne lejligheder

Langenæs Bageri

”De virker fagligt dygtige og kompetente, og de hjulpet os med forhandlinger, blandt andet har de været inde over nogle af de kontraktlige forpligtelser til den forrige entreprenør, og kommet med input til selve genopbygningen af ejendommen.”

Om samarbejde med Vidar Ejendomme i forbindelse med genopbygning af ejendommen efter brand.

Henrik Vesti Gottschalck

Medlem af Ejerforeningen Vester Allé 27, Aarhus