Vesterbrogade 14, 8000 Aarhus C (4 nyrenoverede lejligheder)

NU KUN 3. SALEN TILBAGE

Lejlighederne er beliggende centralt i Aarhus C, i gåafstand til Åen med de mange caféer og shopping i Latinerkvarteret og på Strøget. Man er desuden tæt på både Universitetet og Via University College.

De er sat i stand fra A-Z i 2018, med bl.a. nye køkkener, nye badeværelser, nye gulve og lofter, nye vinduer mv. Lejlighederne er helt ideelle til par, evt. med et barn, men kan også deles af to. I ejendommens kælder er der cykelparkering.

Stuen, 74 kvm: Lejligheden har direkte udgang til terrasse og indeholder derudover: Central entré med adgang til samtlige rum. To gode værelser, hvoraf det ene er lidt større end det andet. Stor stue i åben forbindelse med køkkenet, der er med stilrene elementer fra HTH samt alt i Siemens hårde hvidevarer og udgang til terrassen. Badeværelset fremstår ligeledes virkelig flot og stilrent med lyst skabsarrangement, separat bruseplads og kombi vaske-/tørremaskine. Pris: 9.000,- + forbrug. UDLEJET

1. og 2. sal, 83 kvm: Lejlighederne har altan og indeholder derudover: Central entré med adgang til samtlige rum. To gode og regulære værelser. Stor og lys stue i åben forbindelse med køkkenet, der er med stilrene elementer fra HTH samt alt i Siemens hårde hvidevarer og udgang til altanen. Badeværelset fremstår ligeledes virkelig flot og stilrent med lyst skabsarrangement, separat bruseplads og kombi vaske-/tørremaskine. Pris 9.900,- og 10.100,- + forbrug. BEGGE UDLEJET

3. sal, 79+8 kvm: Lejligheden har altan samt to hemse og indeholder derudover: Central entré med adgang til samtlige rum. To gode og regulære værelser, der begge har opgang til en god hems . Stor og lys stue i åben forbindelse med køkkenet, der er med stilrene HTH elementer samt alt i Siemens hårde hvidevarer og udgang til altanen. Badeværelset fremstår ligeledes virkelig flot og stilrent med lyst skabsarrangement, separat bruseplads og kombi vaske-/tørremaskine. Pris 10.250,- + forbrug. 

 

Detaljer om bolig

Værelser 3 værelses
Delevenlig Ja
Størrelse 74-87 m²
Husdyr tilladt Nej
Udlejes fra Snarest

Prisdetaljer

Pris pr. måned Fra 9.000,-,-
Aconto varme pr. måned 350,-
Aconto vand pr. måned 300,-
Forudbetalt leje 1 måneds husleje,-
Depositum 3 måneders husleje,-

Fra 9.000,-,- kr/md.

Varme: 350,- kr/md. aconto
Vand: 300,- kr/md. aconto

Delevenlig

Denne bolig er delevenlig. Send nemt boligen til en ven via Facebook Messenger.