Amaliegade 10B, 3. sal, 8000 Aarhus C

Unik new yorker lejlighed på 128 kvm. med 2 altaner – beliggende i hjertet af Aarhus

Med en facade der vender mod Søndergade og indgang i Amaliegade, finder man denne fantastiske 4-værelses lejlighed, der blev istandsat i 2017.

Lejligheden har et perfekt og detaljeret udtryk, der udspiller sig i både det rå, det stilrene og det tidsløse. Der er tænkt over detaljerne og lyset strømmer ind alle vegne.

Fra en ugeneret 3. sal finder man den første altan, og træder derefter ind i et lyst køkken-/alrum, hvor der også er god plads til at have entréafsnit. Her har man valgt et råt, men stilrent, Invita-køkken i sort, med en eksklusiv bordplade. Der er alt i integrerede hårde hvidevarer, fra Siemens.
Fra alrummet og ind i stuen, har man fra den ene væg bevaret de rå mursten, der sammen med de synlige hanebånd, giver et utrolig godt spil til alt det stilrene i lejligheden.
Badeværelset har ligeledes flotte elementer fra Invita, gulvvarme, kombineret vaske/tørremaskine, lækre fliser samt armaturer fra Grohe.
Stuen har en rigtig god størrelse og der strømmer lys ind fra både vinduerne mod gaden samt ovenlysvinduet. Herudover er der 3 gode værelser. Et af værelserne har et praktisk indbygget skab fra Invita, og et andet værelse har udgang til endnu en skøn altan.

Gennemgående i lejligheden har man flere af de rå vægge, smukke egetræsparketgulve samt synlige hanebånd.

Man får her en unik og indflytningsklar lejlighed, der egner sig helt perfekt til jer som par, jer med børn eller til jer der ønsker at dele, da der er 3 separate værelser.

Der er mulighed for leje af parkeringsplads i umiddelbar nærhed.

Detaljer om bolig

Værelser 4 værelses
Delevenlig Ja
Størrelse 128 m²
Husdyr tilladt Nej
Udlejes fra Snarest

Prisdetaljer

Pris pr. måned 15900,-
Aconto varme pr. måned 600,-
Aconto vand pr. måned 500,-
Forudbetalt leje 15900,-
Depositum 47700,-

15900,- kr/md.

Varme: 600,- kr/md. aconto
Vand: 500,- kr/md. aconto

Delevenlig

Denne bolig er delevenlig. Send nemt boligen til en ven via Facebook Messenger.