Erhvervsudlejning

Kun det bedste er godt nok

Vidar Ejendomme anbefaler typisk at entrere med en ejendomsmægler efter eget valg – vi koncentrerer os således om at bruge tiden på effektiv sparring omkring gennemgang af lejekontrakt og gennemtænkt tilretning/ombygning af lejemålet. 

Det betyder, at vi målrettet arbejder på at skabe flest mulige fordele for dig som ejer – med fokus på fx uopsigeligheder, betaling af fællesudgifter samt at få den største og mest holdbare regulering.

Vidar Ejendomme er med fra underskrift til aflevering

Med Vidar Ejendomme får du professionel assistance i forbindelse indretningsdrøftelse af lejemålet, herunder ombygningsarbejde inkl. aftaler med håndværkere, og vi afleverer lejemålet med detaljeret fotodokumentation –  vi gør det bedste for din ejendom, hvad enten det er et A/S, ApS eller K/S.

Det er nemt at skifte til Vidar Ejendomme

Overvejer du at skifte til Vidar Ejendomme, vil vi meget gerne aftale et indledende møde med dig, hvor vi kan afstemme forventninger og ønsker.
Det er nemt – ring og book en tid allerede i dag på 89 37 00 00.

Nespresso, Søndergade 74, 8000 Aarhus C

Vero Moda, Søndergade 72, 8000 Aarhus C

Fotomax, Brødregade 15, 8900 Randers C

K/S Veri Center, 8240 Risskov

Hermodsvej 3-5, Åbyhøj

Rema, Skovby, 8464 Galten

Skoringen, Bispegade 14, 6100 Haderslev

Rønde Sparekasse, 8410 Rønde

Jysk, Madevej 23, 6200 Aabenraa

“At gense en ombygning fem år efter, den er lavet, og opleve, at løsningen stadig holder 100 %, det er en stor tilfredsstillelse. Vi laver holdbare og langsigtede løsninger, fordi dem kan vi stå inde for.” 

Administrationschef, Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar Ejendomme