Gode boligforhold

Du kender os på, at vi er i øjenhøjde med vores ejere og lejere. Hos os kan du altid få fat i en ejendomsadministrator, der er klar med hjælp og svar på tvivlsspørgsmål.

Det handler om ordentlighed. Hos Vidar Ejendomme bliver det meget konkret i form af, at lejeboligen skal være i orden hele vejen rundt, fra de ydre rammer og helt til faciliteterne. Lejeaftalen bliver gennemgået, så den er 100 procent korrekt, og tilsvarende gælder den personlige kontakt.

Se vores ledige lejemål her

Vi er med dig hele vejen

Når du skal leje en bolig igennem Vidar Ejendommen, så vil du møde enten Cecilie eller Maria. De står klar til at vise boligen frem og har altid de relevante oplysninger og informationer omkring lejemålet. Der bliver udarbejdet en lejekontrakt efter den gældende lovgivning – og her står de selvfølgelig også til rådighed, hvis der skulle være spørgsmål eller brug for en gennemgang.

Find den rette bolig

Skulle vores aktuelle ledige lejemål her på siden, ikke leve op til det du søger, så ring eller skriv til os!

(+45) 89 37 00 00 • udlejning@vidarejendomme.dk

Gode boliger for bymennesker

Tilfredse lejere giver tilfredse udlejere. Med dette mantra som afsæt servicerer vi ejere af mere end 2.000 ejendomme/enheder årligt. Det foregår via tæt personlig dialog og rådgivning. Vi sætter os ind i din ejendom og:

N

Bestemmer typen af lejemål iht. lovgrundlaget

 

N

Gennemgår kontrakter

 

N

Påpeger muligheder for fordelagtige forbedringer

 

N

Anbefaler lejeniveau

 

N

Vurderer ejendommens potentiale

 

N

Assisterer i hele processen omkring renovering

 

Boligudlejning

”Ejendomme i Vidars regi har en høj standard, og de er populære. Der er rimelig mange unge, der vil have en lækker lejlighed og godt vil betale prisen. De vil bare bo godt.”
Tømrer- og snedkerfirmaet Keld Ellegaard Sørensen

”Lejeloven er blevet kompleks, derfor kan vi ikke længere give kvalificeret modspil til professionelle lejere, det kan de derimod få fra Vidar Ejendomme, der er fuldt inde i alle krogene af lovgivningen.”
Direktør Ole Bonde, Rønde Sparekasse, om samarbejdet med Vidar Ejendomme.

Det er nemt at skifte til Vidar Ejendomme

Overvejer du at skifte til Vidar Ejendomme, vil vi meget gerne aftale et indledende møde med dig, hvor vi kan afstemme forventninger og ønsker.
Det er nemt – ring og book en tid allerede i dag på 89 37 00 00.

Peter Sabroes Gade 12 og 16, Aarhus C – 182 eksklusive boliger

Finderupvej 8-12, Aarhus C – i alt 138 luksuslejligheder

Langelinieparken, Aarhus C – 69 boliger i første parket til Aarhus Bugten

Kirkegårdsvej 4, Aarhus C – 38 boliger tæt på city

Valdemarsgade 11, Aarhus C – 15 nybyggede boliger ved Musikhuset

Frederiks Allé 92,

Aarhus C

Johan Langes Vej 7, Aarhus C

”Vidar Ejendomme styrer alt, der har med vores ejendomme at gøre, fordi så er alting i orden. Marianne Præstegaard sørger for, at de aftalte tider bliver overholdt, og byggeriet bliver færdigt til tiden. I Guldsmedgade kommer min bror og jeg forbi en gang om uge, for lige at se hvad der er sket – og det ser godt ud.”

Knud Roding

Indehaver, E. R. Ejendomsselskab