PROJEKTER

Mange af vores kunder og samarbejdspartnere kan lide at sætte ting i gang og se dem vokse. Det kan også være, at du overvejer en investering for midler, du har øremærket til din pensionsopsparing?

Investering i mursten er generelt betragtet et af de mere sikre valg. Og i Vidar kan vi med stolthed understrege det med den kendsgerning - at ingen af vores kunder nogen sinde er gået ned, heller ikke under en krise.

I Vidar arbejder vi med køb, salg og projektudbud af udviklingsejendomme i størrelsesordenen fra kr. 10 mio. til kr. 100 mio. – og i 2014 lancerer vi en ny strategi og en linje, hvor vi går forrest i større ejendomsprojekter med flere investorer i puljen.

Er du interesseret i et af vores aktuelle projekter, eller har du selv et projekt, du vil præsentere for os – så book et møde allerede nu.

Ring til 8937 0000

”Køber Vidar en ejendom og tilbyder mig at være med, så vælger jeg uden tøven at bakke op. Har de truffet en beslutning, har jeg den største tillid til, at den er rigtig, og så behøver jeg ikke at vide mere.” Indehaver Claus Brændstrup, C.B. Ejendoms Invest.

Vidar går forrest i ejendomsprojekter.

Eksempler på ejendomsprojekter:

660 m2 stort luksus-bageri inklusive drive-in og café på Grenåvej, Aarhus.
Peter Sabroe i Aarhus C ombygges til 230 moderne boliger.
12.000 m2 erhvervsgrund på Læggårdsvej i Lystrup.