Opmærksomhed

Vælger du at lægge din investering i vores varetægt, tager vi opgaven på os og giver dig 100 % opmærksomhed.

Vi interesserer os for dig som person, for dit selskab og for dine lejere. Det kan vi gøre qua vores størrelse. Vi er nemlig store nok til at håndtere mere end tusinde lejemål og million-projekter og er samtidig små nok til, at du her i huset er kendt og altid velkommen til at komme forbi.

Du har præcis den grad af dialog, du ønsker med din kontaktperson, som gennemgår ting og detaljer med dig, når du har brug for det.

”Jeg ønsker at have glade og tilfredse lejere. Det er vi enige om - Vidar og jeg. Det giver mig ro. Jeg har købt en ejendom i Horsens, der ser pæn og ordentlig ud – jeg har intet hørt om den, og det er sådan det skal være. Så har jeg tid til at gå at hygge mig lidt med motorcykel, båd, have og gammelt hus og sådan nogle ting.” Indehaver Claus Brændstrup, C.B. Ejendoms Invest.

”Lars og jeg forhandler og bliver enige. Marianne tager over på ejendomsadministrationen, og Lena har også nogle af mine ejendomme i sin portefølje. Det er fint uddelegeret – det er i orden, og der bliver tjekket op.” Indehaver
Claus Brændstrup, C.B. Ejendoms Invest.

”Vi har syv ejendomme i familiefirmaet, købt af 1. generation, og indtil 2009 administreret af os selv. Men vi lever af at handle med sko, og vores viden om ejendomsadministration var for lille - vi fik ikke det udbytte, vi skulle. Samarbejdet med Vidar har betydet færre spekulationer, korrekte lejekontrakter, reguleringer og istandsættelser. De tager sig af alt fra administration til vandskader. Det foregår upåklageligt. Marianne Præstegaard er ihærdig og har med stor grundighed og entusiasme styret en total ombygning af tre ejendomme, der er bragt op til standard til 3. generation.” Direktør Per-Bjørn Grove, Sander Sko.

”Vi har morgenmøde, hvor vi fordeler opgaverne på kryds og tværs, så alle kunder tilgodeses. Vi går ikke hjem kl. 16, når der er frister - dem skal vi overholde.” Direktør og indehaver Lars Horst Petersen, Vidar.

Vidar giver dig 100% opmærksomhed.
”Jeg ønsker at have glade og tilfredse lejere. Det er vi enige om - Vidar og jeg. Så jeg har tid til at gå at hygge mig”
Indehaver Claus Brændstrup, C.B. Ejendoms Invest.