Vi mener

”Vi sørger for hele ejendomsporteføljen, og det betyder kontakt til og dialog med lejerne, udarbejdelse af forskellige regnskaber og ombygningsbudgetter, håndtering og samarbejde med arkitekter og håndværkere. Vi laver alt, fra varsling af vinduesudskiftninger til afholdelse til generalforsamling.”
Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar.

Vi holder virkeligheden op for ejerne, så den ikke kommer bag på dem. Vores budgetter er gennemarbejdede og realistiske – det er troværdigt materiale, der holder vand, så alle undgår ubehagelige overraskelser.” 
Regnskabschef Klaus Mogensen, Vidar.

”Når en klubværelses-lejer ringer med store og små problemer, tager vi det altid seriøst. De regner med os, og det er vi stolte af.” Ejendomsadministrator Britt Monsrud, Vidar.

”Alle i huset brænder for det, vi laver. Jeg går op i god service både i telefonen og i det personlige møde. I løbet af dagen kommer flere kunder forbi, og dem tager jeg mig godt af og byder velkommen.” Kontorassistent Karina Vita Rasmussen, Vidar.

”Alle kender alle, og vi kender hinandens porteføljer – og det er en stor force, for når man kender til det meste, er det lettere at holde styr på sagerne. Der er dagligt udfordringer, sådan er det, når det er mennesker og en dynamisk verden, vi har med at gøre.” Ejendomsadministrator Mette Bording, Vidar.

Vi sørger for hele ejendomsporteføljen.
"Jo mindre kunderne hører fra mig, jo mere tilfredse er de – er mit indtryk"
Ejendomsadministrator Lena Sand Viberg, Vidar.